Top-Depozitare
<

Depozit arhiva, Servicii arhivare documente si depo zit arhiva, transport si manipulare, legatorie, Top Storage @ Top movers Movers you can trust.

Top Storage and Top movers. movers You can trust.

Top Movers International
 
 
arhivar atestat legea 16
 
 
 
 
 
mutari-depozitari

CONTACT RAPID

Celular: 0722628923

Fix/Fax: 0216533942

topmovers@topmovers.ro

office@topstorage.ro

 
Transport
transport mobila
DEPOZITARE ARHIVA

Propriul Depozit arhiva?

Platesti multi bani pe spatiul inchiriat, investesti timp si platesti inutil slariul cu angajatii specializati care se ocupa de arhivarea si intretinerea documentelor,volumul de documente nejustificand efortul. In plus nu ai asigurare specifica, nu poti observa in timp util momentul in care documentele tale incep sa se deterioreze, nu ai posibilitatea sa faci curatenie profesionala si o dezinfectare periodica a arhivei. Nu ai un management de documente.

Top Storage, este un sistem flexibil care-ti permite sa platesti numai pentru numarul de cutii depozitate, beneficiind de siguranta, supraveghere video si monitorizare permanenta. Astfel dupa un inventar si reorganizare fond arhivistic, vei gasi mult mai repede orice tip de document avand siguranta ca numai angajatii autorizati au acces la documente. Exista astfel posibilitatea implementarii unui nomenclator arhivistic si a unui sistem de captura de date.

Top Storage, Spatiu de storage este extensia mai sigura si mai ieftina a biroului tau. Sistemul top storage te ajuta sa recuperezi in timp util orice fel de document. Top Storage furnizeaza servicii de legatorie si de ordonare a documentelor inclusiv livrarea documentelor la cerere in sistem curier documente sau curier rapid documente. Ideal pentru Arhivare Documente.

Transport Gratuit al Documentelor pentru storage si arhivare a minimum 200 de cutii de documente.

TopStorage Securizat, paza 24/24 si sistem de supraveghere video.

SERVICII

Servicii:

Legatorie de arhiva, Transport arhiva, Amenajare arhiva, Depozitare arhiva, arhivare electronica, servicii profesionale de arhivare, storage securizat. Servicii arhivare prestate oriunde in Bucuresti.

Top Storage este spatiul ideal pentru depozitare arhive in interesul persoanele juridice care doresc sa economiseasca chiria spatiului de arhiva. La cerere asiguram serviciii transport arhiva in spatiul de Top-Depozitare.

Top Storage beneficiaza de disponibilitatea si infrastructura necesare furnizarii de servicii de calitate, arhivare documente, arhivare date in regim de insourcing sau outsourcing, legatorie de arhiva - ordonare, selectionare arhive, arhivare documente contabile.

TRANSPORT SI  MANIPULARE, pentru Mutari locale Bucuresti.
Ai nevoie de ajutor la mutare?  Nu ai oameni pentru  manipulare, incarcare si descarcare? NU  AI MIJLOC DE TRANSPORT? AI NEVOIE DE IMPACHETARE?Un singur raspuns. TOPMOVERS.

Pentru referinte si recomandari originale pe hartie cu antet, semnatura si stampila va rugam a ne contacta. Documentele in format electronic va pot fi puse oricand la dispozitie. TopStorage at Your service.

Viziteaza pentru mai multe detalii siteul Diviziei de Mutari www.TopMovers.ro

Telefon: 021 6533942 sau 0722 628 923.

servicii arhivare

arhiva documente

 

INREGISTRATI CEREREA DUMNEAVOASTRA DE COTATIE SI PUTETI CASTIGA SPATIU DE DEPOZITARi GRATUIT PENTRU O LUNA, MATERIALE DE AMBALAJ SAU MUTARI LA PRETURI PREFERENTIALE.

APASA BUTONUL ALATURAT

 
utari locale in Bucuresti
depozitari_persoane_fizice
depozitare_firme
transport_manipulare
mutare_de_succes
© 2010 TOP MOVERS SRL. Toate drepturile rezervate